avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA cu norma de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA cu norma de venit

Va rog sa-mi spuneti daca la infiintarea unei PFA am optat pentru norma de venit iar veniturile obtinute in cursul anului sunt mai mari decat norma de venit ,pentru diferenta se plateste impozit ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:24, 31 Mai 2011
In functie de norma de venit stabilita anual de stat pentru fiecare activitate in parte, PFA plateste impozit 16% din acea norma, indiferent de nivelul real al veniturilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa muraru muraru Buna ziua, am o nelamurire referitoare la un PFA pe care il deschid acum in domeniu constructiilor (cean 4332). Nu stiu cum e mai bine, in sistem real sau la ... (vezi toată discuția)
Pfa. cati bani imi mai raman ? tabita-barbu tabita-barbu Vreau sa devin PFA si as dori sa-mi tin singura contabilitatea. Intrebarea mea e : Care va fi venitul efectiv, la sfarsitul fiecarei luni de lucru in ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Giani41 Giani41 Buna seara...doresc sa deschid pfa...comert ...(sincer cu noul sistem fiscal nu cred ca merita dar......) sunt multe intrebari la care nu am raspuns...una ar ... (vezi toată discuția)