avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract comodat locuinta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract comodat locuinta

cat poti cere in schimb(de bun simt) pentru incheiarea unui contract de comodat pe locuinta ? o cunostinta doreste sa treaca firma pe adresa mea. multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:47, 31 Mai 2011
Nu cred ca va putem ajuta...
ok merci
si o seara buna
Contractul de comodat presupune o folosinta gratuita ... deci, legal ar trebui sa nu cereti nimic.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat sorinoblaga sorinoblaga ce riscuri reprezinta un contract de comodat? un amic vrea ca firma lui sa aiba sediul in apartamentul meu.ce ma sfatuiti? (vezi toată discuția)
Raspuns adriana totan adriana totan Buna seara, Nu vreau sa devin plictisitoare cu problema mea, cred ca am spus la inceput, este un contract de comodat pe 10 ani, cu titlu gratuit si drept de ... (vezi toată discuția)
Sediul unei firme comerciale Adreea_Armanu Adreea_Armanu Buna ziua! As dori sa stiu la riscuri se expune o persoana care da voie unor alte persoane sa-si faca sediu principal pe proprietatea sa! Ce ar trebui inchiat ... (vezi toată discuția)