buna seara datorita divergentelor create pe parcursul mai multor luni si care au dus asa sustine sotia la ruperea familiei deocamdata mai avem 3 luni pina la prima infatisare dar interesul copilului ea nu stiu daca il vede tot ii spune ca ia distrus viata ca este o mama rea fapt care ma determinat sa il filmez pe baiat in care am aflat stupefiat ca a fost lovit de catre unchiul lui,matusa lui mama lui presupun ca din cauza ca el doreste tot timpul sa vina acasa dar este fortat sa accepte situatia si cu toate astea ea nu detine inca custodia copilului ea mia stabilit deja un program doreste sa-l izoleze la parinti ei sai treaca toate mofturile si sa uite.in situatia asta ce pot face ca sa obtin custodia copilului precizez ca am serviciu stabil copilul este foarte atasat de mine si veniturile mele sunt substantiale alcoolic nu sunt iar vicii cu jocuri de noroc nici nu se pune problema .Ce pot face in situatia data ? precizez ca unde doreste sa-l duca e o distanta de vreo 350 km
in actiunea de divort pe care trebuie sa o introduceti la instanta de fond, solicitati si incredintarea minorului. trebuie sa faceti dovada ca aveti mijloacele necesare cresterii si educarii acestuia si un ambient prielnic dezvoltarii copilului. nu are importanta faptul ca, mama acestuia doreste sa-l duca la cateva sute de km distanta de dvs, intrucat nu exista o sentinta definitiva si irevocabila de incredintare a minorului catre aceasta, iar dvs nu ati primit un program de vizitare a copilului pe care mama acestuia nu-l respecta. asadar, formulati actiunea respectiva si poate aveti sanse de castig. :)
precizez ca ea a depus in instanta actiunea de divort in care face solicitare de custodie a copilului si ea spune ca are tot dreptul sa il vad doar cind imi spune ea si de dus la tara este vorba aproape pina incepe in toamna gradinita deci doreste sa ma priveze de al mai vedea
Divorþ
violeta23
Buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati am fost căsătorită timp de 7 ani de 6 ani cu acte avem un copil relatia a fost relativ buna pama a inceput ... (vezi toată discuția)