avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... decizie numere facturi si chitante
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

decizie numere facturi si chitante

Buna ziua
am avut PFA-ul suspendat si l-am reactivat acum, nu prea mai sunt la curent cu modificarile legislative asa ca va rog frumos sa ma ajutati cu 2 nelamuriri
1. mai este necesara decizia aceea referitoare la numerotarea facturilor si chitantelor?
2.pe baza de decont de cheltuiala pot deconta bonurile fiscale stampilate pana in valoarea de 100 lei precum si bonurile de taxi?
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 09:35, 1 Iunie 2011
1. DA este nevoie ..
2.Da faceti decont de ch.si puteti deconta toate BF. intr-o luna in ordine cronologica
Atentie la ch. deductibile limitat....Succes!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli cu bon fiscal cristian_conea cristian_conea Sunt PFA si am cumparat articole de birou cu bon fiscal stampilat, pe care e trecut fiecare articol in parte. Este aceasta cheltuiala deductibila ? (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala cristian.turturean cristian.turturean buna ziua. va rog frumos sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum este corect sa tin contabilitatea primara pentru intreprindere individuala ca sa nu dau motiv ... (vezi toată discuția)
Decontare bon si factura viov viov e adevarat ca daca bonul fiscal nu are stampila pe verso nu e valabil si daca valoarea lui depaseste 100 lei , atunci e obligatoriu factura ma refer la ... (vezi toată discuția)