avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... CONTRACT DE DREPTURI DE AUTOR
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

CONTRACT DE DREPTURI DE AUTOR

Buna ziua. As dori sa stiu care sunt drepturile unui angajat cu contract de drepturi de autor. Daca acest contract inceteaza din pricina angajatorului am dreptul la somaj? In cazul in care intervine sarcina, beneficiez de indemnizatie de mama si daca da, cum se calculeaza aceasta?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 22:23, 3 Iunie 2011
Cel mai bine intrebati in formului de dreptul muncii, dar:
- daca aveti un stagiu de cotizare de 12 luni din ultimele 24 (ati platit contributia de somaj) beneficiati de ajutor de somaj
- indemnizatia pentru cresterea copilului obtineti daca ati avut venituri profesionale in ultimele 12 luni, si in aceasta se includ veniturile din drepturi de autor. Puteti opta intre o indemnizatie de 12 luni sau de 24 de luni. Detalii de exemplu aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la somaj? Mihai01 Mihai01 Buna ziua! Pana la 1 martie 2010 am lucrat ca editor on line la o firma. S-au operat concedieri, ca peste tot, si cum nu am gasit altceva de lucru ma ... (vezi toată discuția)
Prevederi legale somaj Cabinet expert mediu Cabinet expert mediu Am si eu mai multe intrebari legate de somaj: - o persoana care are varsta pentru pensionare anticipata partiala, are dreptul la somaj, sau in mod obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe 2 ore adrian_huned adrian_huned as dorii sa aflu cat mai multe detalii despre acest fel de CIM. Cum se calculeaza salariul, daca mai pot lua somaj ca inca sunt in somaj, daca mai pot peste ... (vezi toată discuția)