avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea obligatorie a locuintei platita in alt oras
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea obligatorie a locuintei platita in alt oras

buna ziua. am inteles ca asigurarea obligatorie a locuintei poate fi incheiata cel mai tarziu pana la 15 iulie a.c. as dori sa stiu daca, locuind in Bucuresti, pot incheia si plati aceasta asigurare aici, desi apartamentul este in alt oras din tara. as dori informatii si despre unde pot incheia aceasta asigurare. multumesc
Cel mai recent răspuns: Tiberius_cc , utilizator 22:10, 11 Iunie 2011
Acest tip de asigurare se poate incheia la una din firmele de asigurare care fac parte din PAID si la oricre din sucursalele, agentiile sau punctele lor de lucru de pe teritoriul Romaniei. Deci puteti incheia aceasta asigurare si in Bucuresti pt o locuinta care se afla oriunde pe teritoriul Romaniei. Va recomand mai ales in situatia dv , o asigurare facultativa care cuprinde mai multe riscuri asigurate si poate fi platita chiar si in rate lunare.
Puteti achita aceasta asigurare oriunde pe teritoriul Romaniei la unul dintre asiguratorii agreati PAID...indiferent unde se afla imobilul ce se doreste a fi asigurat.
Va duceti la orice firma de asigurare agreata de Pool-ul de Asigurarea Impotriva Dezastrelor,oriunde pe teritoriul Romaniei si dati toate datele specifice locuintei pe care vreti sa o asigurati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea pentru locuinte araoil araoil nu prea stiu, cat de obligatoriu este asigurarea de locuinte la noi si care sunt urmarile daca nu te asiguri.agentii care iti bat zilnic la usa, nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta milady2611 milady2611 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un raspuns? Daca am platit asigurarea obligatorie pt locuinta in septembrie, cand nu puteam incheia asigurarea facultativa ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei MARIA_O MARIA_O Buna ziua in cazul in care o persoana are un credit imobiliar pt care este obligata sa incheie o polita facultativa de asigurare a locuintei, reinnoita ... (vezi toată discuția)