avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită apartament ipotecat
Discuție deschisă în Executare silită

apartament ipotecat

Am inchiriat apartamentul ipotecat si inregistrat la finante fara acodrul bancii.
Am trecut in contractul de inchiriere ca apartamentul este ipotecat iar caz de nepalata a ratelor sau alte probleme ce pot aparea intre client si banca, chiriasul va trebui sa elibereze apartamentul.
Doresc sa stiu la ce ma pot astepta din partea bancii in cazul in care vor descoperii ca nu am respecta conventia de credit si nu le-am cerut acordul?
nu cred ca se poate intimpla ceva rau in aceasta situatie. ceva rau se poate intimpla in cazul in care nu plati la scadenta c/valoerea ratelor stabilite. rau se poate intimpla si chiriasului, in cazul executarii silite el trebuie sa paraseasca apartamentul si dv. sa inapoiati c/val chiriei pentru perioada neutilizata de chirias. asta numai in cazul in care ati incasat chiria in avans.
Credeti ca as putea raspunde penal pt nerespectarea unei clauze din contract, si anume ca nu am cerut acordul bancii pt inchiriere? Pot sa fiu trasa la raspundere pt inselaciune in conventie?
Am renuntat la ideea de a cere acordul bancii pt ca mai nou ne impune sa semnam tot felul de hartii si sa cesionam toate veniturile in favoarea bancii.
daca chiriasii sint "verii" , "prietenii" dv si ratele sint achitate la timp... pe cine mai intereseaza restul!?
Dar sa prespunem ca poate se reduc iar salariile sau raman fara servici si nu mai pot achita ratele. Cu alte cuvinte intru in executare silita! Unde se incadreaza aceasta fapta?
Pai nu cred ca banca va depune o plangere penala impotriva dvs. Nu stiu sa se fi intamplat asta. Pe ei nu-i intereseaza decat sa-si recupereze banii.
Ar putea fi desfiintat in instanta contractul de inchiriere
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
godot, utilizator

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament ipotecat manuela76 manuela76 Am facut ceva grav si anume am inchiriat un apartament ipotecat ingregistrandu- la finante. Am recit contractul de credit si am vazut ca imi este interzis ... (vezi toată discuția)
Închiriere apartament ipotecat Dragos.27.10.90 Dragos.27.10.90 Buna ziua, am un apartament cumpărat prin credit ipotecar as putea să îl dau in chirie? In CF îmi scrie \"Interdictie de grevare cu sarcini si/sau ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comercial (magazin stradal) ipotecat la banca catalin_iliescu catalin_iliescu Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Doresc sa inchiriez un spatiu comercial care ipotecat la banca. Propietarul spatiului este persoana ... (vezi toată discuția)