avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... consecintele modificarii codului muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

consecintele modificarii codului muncii

Buna ziua! Ce urmari imediate are modificarea C.mun.? Ma refer la obligatiile angajatorului...adica pentru salariatii existenti trebuie sa se efectueze niste modificari in contractele individuale de munca? Se schimba/completeaza cu ceva regulamentele interne existente? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: siempreska , utilizator 12:30, 1 Iunie 2011
Da. Se completeaza contractul individual de munca, regulamentul intern si fisa postului. Aveti in dreapata ecranului, la documente utile, cateva exemple din fiecare. Mai trebuie ca administratorul societatii sa desemneneze o persoana care sa completeze si sa transmita revisalul.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte aditionale norme codul muncii handaricimarin handaricimarin pentru o societate cu 400 de salariati,in loc sa fac acte aditionale pt.a-i instiinta de modificarile noul Cod al Muncii,este legal sa fac o decizie colectiva ... (vezi toată discuția)
Neasumarea atributiilor goplanet goplanet Locul de munca nu este specificat pe contractul de munca (s-au gandit inca de la angajare ca vor muta angajatii in interiorul institutiei intre servicii, ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat in revisal la detasare IMAGINE28 IMAGINE28 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru transmiterea in Revisal a unei detasari la o alta societate din tara. Se mai face si ... (vezi toată discuția)