Am trait in concubinaj,in urma careia a rezultat un copil in varsta de 2 ani.M-am despartit,am obtinut custodia coplilului prin ordonanta presidentiala ramasa definitiva si irevocabila fara ca tatal sa aiba drept de vizita. Nu imi plateste pensie alimentara. Acum ma ameninta ca ma amoara si ca imi fura copilul. Ce pot face eu ca mama si ce se intampla cu el daca imi fura copilul?
Faceți preventiv o plângere penală la parchet pentru savarsirea infractiunii de amenintare de către fostul concubin! Asta preventiv! Dacă va omoara savarseste infractiunea de omor , iar dacă va " fura" copilul savarseste infractiunea de rapire de persoane si privare de libertate!
"furtul" copilului se numeste rapire si se pedepseste cu inchisoarea. in cazul dv. formulati o plingere penala la politie ( pentru amenintare) aratind situatia creata.
Amenintare trebuie sa se dovedeasca. Eu ar fin linistita. Caine latrataoare putin muscatoare. Mai trece si prin aceste lucrurile. Preventia inseamna mai mult linistitea in fata nebunule. Preventia inseamna adevarul si iustitia. Preventia inseamna sa il las cu supraveghere sa se stea cu copilul. Si sa se vada ochi sale (ale copilului) nevinovati si iubitoare. Nu cred in schimbarile de o zi la alta, dar nu este pozibil sa se stea fara copilului, asta e sigur. Nu situ alte imprejumirile, dar in general asa este.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Intrebare
Canon01
Ce fapta savarseste parintele care incredinteaya copilului sau o arma de vanatoare incarcata pentru a trage la tinta dar acesta din gresala isi impusca mortal ... (vezi toată discuția)