avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... EVALUAREA PERFORMANTELOR INDIVIDUALE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

EVALUAREA PERFORMANTELOR INDIVIDUALE

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti in ce ordine trebuie facuta aceasta evaluare. 1.Completez prima data acea FISA DE EVALUARE INDIVIDUALA, o notez etc....acest lucru pentru salariatii angajati dupa data de 01/05/2011? Are cineva niste modele de fisa postului care sa cuprinda si date despre aceasta evaluare?
Pentru salariatii angajati pana la aceasta data ( 30/04/2011) trebuie sa intocmesc acel act aditional in care se specifica despre Criterii de evaluare???

Multumesc
Carmen
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 1 Iunie 2011
In Sectiunea Documnete Utile gasiti o fisa de evaluare ...
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru angajare in asociatia de proprietari 1956 1956 la asociatia de propietari sint doi angajati ce acte ale angajatilor trebuie sa prezinti daca ai un control de la ITM? (vezi toată discuția)
Fise de post dobreg dobreg AS DORI SI EU FISE DE POST CU OBIECTIVE DE PERFORMANTA SI CRITERII DE EVALUARE PENTRU: LACATUS MECANIC,LACATUS CONSTR.METALICE SI NAVALE,MUNCITOR NECALIFICAT ... (vezi toată discuția)
Roi si criterii de evaluare salariati ong denissa87 denissa87 va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu cap.9 din roi criteriile si procedurile de evaluare a salariatilor intr-un ong. va multumesc frumos (vezi toată discuția)