avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ACTE ANGAJARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ACTE ANGAJARE

Buna ziua

Va rog frumos sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pentru a face angajare cu 2 ore a unei persoane, conform noului cod al muncii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:16, 1 Iunie 2011
Dosarul salariatului trebuie sa contina urmatoarele documente, unele trebuie sa existe in momentul semnarii contractului de muncara, altele pot aparea in timp, daca e cazul.
- Contractul individual de munca
- Fisa postului
- Fisa medicala de la cabinet medicina muncii
- Curriculum vitae
- Copii diplome de studiu si acte de calificare
- Copie livret militar (daca e cazul)
- Copie certificat de nastere
- Copie certificat de casatorie
- Copie sentinta de divort (daca e cazul)
- Copie certificat nastere copii
- Declaratie pe propria raspundere daca sunt sau nu sunt persoane in intretinere
- Cererile anuale prin care solicita acordarea CO (cuvenit potrivit legii)
- Copii ale adeverintelor eliberate de angajator pentru angajatul respectiv (pentru diverse institutii, banci, etc.)
Trebuie sa aveti intocmit si regulamentul de ordine interioara.
Trebuie sa desemnati prin decizie a administratorului, persoana care se ocupa cu completarea si trimiterea revisalului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru a angaja o persoana samyku samyku Buna seara, Va rog mult de tot, sunt mai la inceput si inca nu sunt familiarizat cu toate noile legi pentru angajare, Am fost de cateva ori la ITM, dar nu ... (vezi toată discuția)
Angajare maseur mamon mamon Buna ziua!Firma doreste angajarea unui maseur.(avem o activitate sezoniera)Va rog sa-mi spuneti,daca in afara de adeverinta de la medicul de familie,cu ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie pentru a angaja muncitori la intreprinderea mea individuala? Bibijoe Bibijoe Am o intreprindere individuala, si vreau sa angajez 2 muncitori.Va rog sa imi spuneti ce acte imi trebuie pentru a putea sa le fac contracte de munca pe ... (vezi toată discuția)