Am un dosar care are ca obiect partajul bunurilor comune. In masa partajabila am inclus si un imprumut, dar clienta mi-a adus doar o parte din chitante la care am facut referire in cererea precizatoare si s-a stabilit taxa la suma precizata.
Deocamdata nu am propus probe. Mai pot sa declar ca a fost o greseala materiala si ca suma e mult mai mare decat cea precizata?
Multumesc.
Parerea mea este ca la urmatorul termen puteti face o precizare la actiune (sau "nota precizatoare", cum doriti s-o intitulati), in care aratati ce anume s-a gresit si care este situatia reala.
Multumesc frumos pentru raspuns. Eu deja am precizat actiunea pentru a se stabili taxa de timbru si in privinta acelui credit am trecut doar suma rezultata din chitantele aduse de clienta, pentru ca atat a putut sau a vrut sa-mi aduca.
Mai pot sa mai fac o cerere precizatoare si sa arat instantei ca e vorba de suma totala a imprumutului si nu doar de suma initial precizata?
Ma gandesc ca o sa fie nevoie de o completare a timbrajului, iar eu am facut cerere de scutire a taxei de timbru.
Multumesc.