avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Bunuri cabinet de avocat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Bunuri cabinet de avocat

Va rog sa îmi impartasiti din experiența dvs, bunurile mobile si imobile ale cabinetului de avocat sunt considerate a fi bunuri proprii ale avocatului titular si pot fi pasibile de executare (poprite) pentru debite personale ale avocatului?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:23, 1 Iunie 2011
din cite stiu nu exista o diferentiere din acest punct de vedere - bunurile cabinetului sunt si ale persoanei. atit timp cit veniturile cabinetului pot fi folosite fara restrictii in scop personal (fara a fi deductibile; spre deosebire de SRL unde patrimoniile sunt strict delimitate iat banii companiei nu pot fi folositi de asociati in scopuri personale) atunci nu exista nici o delimitare inte cele 2 patrimonii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pune cheltuielile anterioare infiintarii cip? xmiruna xmiruna Pot pune cheltuielile anterioare infiintarii CIP care au legatura cu activitatea desfasurata in cabinet (materiale educative si utilizate in psihoterapie, ... (vezi toată discuția)
Conturi bancare cabinet de avocat ContSters33395 ContSters33395 Buna ziua, In ultima vreme au aparit ca ciupercile produse bancare adresate persoanelor fizice independente sub forma unor conturi bancare care sunt ... (vezi toată discuția)
Dobandire bunuri mobile de catre un pfa florentinaa florentinaa Ar putea cineva sa imi spuna daca, o persoana fizica, sa zicem Ionescu, poate vinde bunuri mobile dobandite in timpul casatoriei catre PFA Ionescu ? Va ... (vezi toată discuția)