avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria refuza sa faca receptia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria refuza sa faca receptia

Buna ziua,

Avem nevoie de infrumarea Dvs. Am construit o casa in Cluj si am dori sa facem receptia. Am facut modificari fata de planul initial datorita unor conflicte cu vecinii, iar cei de la primarie ne-au pus sa refacem documentatia si sa construim terasa inainte de receptie (era prevazuta si terasa, deja o construim). Insa acum ne cer si plan de situatie in care sa specificam exact cum va arata gradina, cu fiecare pom si arbust sau gard viu. Mi se pare exagerat si as vrea sa stiu pe ce baza. Trebuie specificat pana si soiul pomului, ceea ce mi se pare aberant. Noi ne gandeam sa ne ocupam de gradina dupa ce facem receptia, pentru ca nu avem destui bani. Putem obliga cumva primaria sa ne dea receptia?

Va multumim!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:59, 1 Iunie 2011
Daca nu s-a respectat proiectul si implicit autorizatia de construire nu i puteti obliga sa va semneze receptia ... pentru ca un astfel de proces verbal de receptie ar fi contrar dispozitiilor legale in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme teren Bugghi Bugghi Langa casa mea este o livada de pomi iar in gradina gardul a fost din maracini si salcami inca din 1967 ! In mai 2018 am refacut gardul apeland la proprietarul ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu vecinii de gradina ana20162016 ana20162016 Buna ziua ! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema .Avem la tara o gradina undeva la cateva sute de metri de casele satului , mostenita de la ... (vezi toată discuția)
inaltare nivel teren - obligatii ape pluviale auricap auricap Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie; vecinul meu a inaltat nivelul terenului sau si acum toata apa de la ploi ajunge in gradina mea. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)