avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil nascut in perioada divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil nascut in perioada divortului

ce se intampla cu copilul nascut inainte de incheierea divortului? se cere custodia lui pe calea Ordonantei Presedentiale pana la definitivarea divortului? primaria nu vrea sa-i dea mamei alocatia pentru ca nu este "tatal prezent" si nu are nici copia lui de buletin?#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 21:18, 1 Iunie 2011
folositi sentinta de divort. in sentinta se arata caruia dintre parinti i se incredinteaza spre crestere copil.
va rog sa cititi cu atentie intrebrea mea, spuneam ca nu s-a definitivat divortul....despre care sentinta vorbiti
banuiesc, ca mama sinteti trecuta pe certificatul de nastere al copilului, ce treaba are tatal copilului in aceasta problema? in baza certificatului de nastere solicitati, ca unic parinte, drepturile care vi se cuvin prin lege si nu prin prezenta tatalui... functionarii tot functionari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ci, certificat de naștere minor Mihii Mihii Bună ziua , părinții mei sunt divorțați iar fratele este in custodia mamei are 12 ani ,tatăl meu mă anunțat ca ii trebuie certificatul de naștere al ... (vezi toată discuția)
Alocatie popa bogdan popa bogdan In timpul divortului s-a nascut un copil,fosta sotie a facut un dosar pentru alocatia de 200ron pentru care ea imi cere copie dupa buletin .Mi-a venit ... (vezi toată discuția)
Carte identitate copil cu numele mamei gresit in certificatul de nastere ingagaby ingagaby am un copil nascut dupa divortul de tatal lui iar fostul sot l-a trecut pe numele lui in certificatul de nastere iar pe mine,ca mama m-a trecut tot cu numele ... (vezi toată discuția)