avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CI, certificat de naștere minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CI, certificat de naștere minor

Bună ziua , părinții mei sunt divorțați iar fratele este in custodia mamei are 12 ani ,tatăl meu mă anunțat ca ii trebuie certificatul de naștere al fratelui meu pentru a-și schimba buletinul insa eu nu îl am este la mama deoarece trebuie să îl înscrie la școala în Italia ,întrebarea este cu o copie de la certificat nu reușește să îl schimbe ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:58, 6 Martie 2018
Dati-i copia. Din sentinta de divort se vede ca este incredintat copilul la mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil nascut in perioada divortului florent@ florent@ ce se intampla cu copilul nascut inainte de incheierea divortului? se cere custodia lui pe calea Ordonantei Presedentiale pana la definitivarea divortului? ... (vezi toată discuția)
Incredintare sau tutela???!!! constantinescu teluta constantinescu teluta Buna-ziua tuturor,locuiesc in Elvetia,am un frate divortat ce are in grija lui unicul fiu de 3ani,locuind intr-un oras foarte mic si defavorizat sunt sanse ... (vezi toată discuția)
Mama munceste in italia. Imparatul Imparatul Mama a obtinut copii dupa divort, si lucreaza in Italia cu carte de munca in regula, cu buletin de Italia. Avand in vedere ca lucreaza in strainatate, poate ... (vezi toată discuția)