avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... aigurare medicala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

aigurare medicala

In primul rand va multumesc pentru tot sprijinul acordat.Ceea ce ati realizat este o f. buna idee.
As dori sa va intreb unde as putea sa fac o asigurare medicale pt cel putin 1 an de zile.Aceasta asigurare imi trebuie ca sa imi fac buletinul in Italia.Mi-au cerut modelele E 106 sau E 120 sau E 121 sau E 33 sau E 109 sau e 37.Fara domiciliul in Italia nu pot sa dau examenul de limba italiana ca sa fiu asistenta.
Va multumesc si va doresc multa sanatate.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 21:35, 7 Iunie 2011
Mergeti la societatea de asigurarii GENERALI, din orasul d-stra de resedinta, sunt cu capital italian si o sa fie acceptata in Italia.
Cred ca GENERALI va fi acceptata in Italia dar ar fi bine sa va interesati si de alte firme care sunt acceptate si poate au si tarife mai bune.
~ Conținut șters la cerere ~
Cu siguranta gasiti la ASTRA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul s1 ( e106) GabrielaPalage GabrielaPalage Buna ziua as avea o intrebare daca cumva ma poate lamuri cineva...Am lucrat in anglia si acum primesc maternitate de la ei si binenteles inca platesc taxe ... (vezi toată discuția)
Formular e-106 Pitiku Pitiku Buna ziua, as avea si eu o intrebare la dumneavoastra daca ma poate ajuta cineva.Sper ca am postat acolo unde trebuie. Eu lucrez pe vase de croaziera,la o ... (vezi toată discuția)
Formularul e121 adelagabriela adelagabriela Buna ziua, as avea nevoie de cateva lamuriri in legatura cu formularul E121. I-a fost cerut mamei mele care este pensionara din septembrie 2011 insa locuieste ... (vezi toată discuția)