avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formularul S1 ( E106)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formularul S1 ( E106)

Buna ziua as avea o intrebare daca cumva ma poate lamuri cineva...Am lucrat in anglia si acum primesc maternitate de la ei si binenteles inca platesc taxe acolo , si acum cand mam intors in tara mi-a fost cerut formularul S1 ca sa pot fi asigurata medical si aici in tara...De unde pot face rost de acest formular? de la firma la care sunt inca angajata in anglia? Va Multumesc Iar daca o sa apar asigurata in doua tari ale uniunii europene va fi o problema?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:15, 6 Aprilie 2016
Formularul S1 (fost: E 106, E 109, E 120 şi E 121) este un certificat care vă atestă dreptul la asistenţă medicală în Romania( sau alta tara U.E), desi sunteti asigurata in Anglia.

Se elibereaza de catre Casa de asigurări de sănătate din Anglia si se depune la o casa de asigurări de sănătate din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul e 109 costin alina costin alina Eu si familia mea(sot si copil) urmeaza sa locuim intr-o tara din UE iar pentru a ne inregistra in acest stat acestia au cerut unul din formularele europene ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Formular e-106 Pitiku Pitiku Buna ziua, as avea si eu o intrebare la dumneavoastra daca ma poate ajuta cineva.Sper ca am postat acolo unde trebuie. Eu lucrez pe vase de croaziera,la o ... (vezi toată discuția)