Buna ziua as avea o intrebare daca cumva ma poate lamuri cineva...Am lucrat in anglia si acum primesc maternitate de la ei si binenteles inca platesc taxe acolo , si acum cand mam intors in tara mi-a fost cerut formularul S1 ca sa pot fi asigurata medical si aici in tara...De unde pot face rost de acest formular? de la firma la care sunt inca angajata in anglia? Va Multumesc Iar daca o sa apar asigurata in doua tari ale uniunii europene va fi o problema?
Formularul S1 (fost: E 106, E 109, E 120 şi E 121) este un certificat care vă atestă dreptul la asistenţă medicală în Romania( sau alta tara U.E), desi sunteti asigurata in Anglia.
Se elibereaza de catre Casa de asigurări de sănătate din Anglia si se depune la o casa de asigurări de sănătate din tara.
Formularul e 109
costin alina
Eu si familia mea(sot si copil) urmeaza sa locuim intr-o tara din UE iar pentru a ne inregistra in acest stat acestia au cerut unul din formularele europene ... (vezi toată discuția)
Formular e-106
Pitiku
Buna ziua, as avea si eu o intrebare la dumneavoastra daca ma poate ajuta cineva.Sper ca am postat acolo unde trebuie.
Eu lucrez pe vase de croaziera,la o ... (vezi toată discuția)