avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... picatura de apa de pe streasina casei mele, deranjeaza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

picatura de apa de pe streasina casei mele, deranjeaza vecina

buna seara, vecina din spate mi-a sapat un sant de jumatate de metru, dupa casa in care sta apa de cateva saptamani, sub motivul ca i-i intra apa in solar, (sera de plante) am anuntat politia, primaria si chiar am dat-o in judecata dar mai dureaza, ideea este ca dupa casa dupa schita mai avem 0.70 cm care si i-a insusit si nu ne lasa sa intram dupa casa unde se afla santul, va rog sa ma ajutati trebuie sa existe o solutie sa nu-mi distruga casa un ordin de restrictie,va rog mult sa ma ajutati.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: FLORIN RADU , Avocat 18:14, 1 Iunie 2011
daca apa de pe casa dv pica pe proprietatea ei, are dreptate sa va pretinda sa remediati lucrul acesta.
daca v-a luat o portiune din terenul dv., aveti dv. dreptate sa ii luati inapoi acea portiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiltrare apa hazna pe terenul meu. Dumitru19 Dumitru19 Buna ziua, De aproape un an am achizitionat un imobil. Saptamana trecuta am sesizat ca pe terenul meu a aparut apa urat mirositoare,putin colorata, chiar la ... (vezi toată discuția)
Cazul vecinului rautacios dante2 dante2 Stau in casa cu demisol, la care in iunie 2007 ne-am apucat de izolatia exterioara. Motivul: curtea vecinului dinspre spatele casei este mai jos decat nivelul ... (vezi toată discuția)
Distanta intre doua case LovinAlina LovinAlina As dori sa stiu si eu urgent care este distanta intre 2 case legala,specific ca vecina mea are gardul la coltul casei mele,nici 1 cm nu am in spatele casei,2 ... (vezi toată discuția)