avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere apartament cu ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere apartament cu ipoteca

daca am apartament cu ipoteca la banca pot sa-l inchiriez?
Cel mai recent răspuns: Olimpiu Hornaru , Avocat 16:27, 2 Iunie 2011
Puteti inchiria apartamentul ipotecat la banca, dupa ce cititi cu atentie contractele de credit si de ipoteca, sa nu aveti surpriza vreunei clauze care v-ar interzice acest lucru.
poti, doar in conditiile in care ti s-a interzis inchirierea. in cele mai numeroase cazuri nu se interzice acest fapt !
sigur ca puteti sa-l inchiriati. practic e un drept de folosinta pe care il transmiteti pe o durata determinata. ipoteca va interzice sa nu vindeti casa pana nu achitati debitul.
teoretic si imobilul ipotecat poate fi vandut...
daca se doreste...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament ipotecat elisa17 elisa17 vreau sa inchiriez un apartament care este cumparat prin imprumut bancar (ipotecat). are dreptul proprietarul sa mi-l inchirieze? (vezi toată discuția)
Apartament ipotecat banca aurak aurak buna ziua, am un apartament ipotecat la banca. as dori sa il inchiriez la o firma care sa deschida punct de lucru acolo, avand nevoie de un extras de carte ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere - refuzat de banca kamikz kamikz Am in \\\"proprietate\\\" un apartament luat prin credit bancar. Contractul de ipoteca, printre altele interzice inchirierea apartamentului. Totusi cum as ... (vezi toată discuția)