avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere apartament cu ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere apartament cu ipoteca

daca am apartament cu ipoteca la banca pot sa-l inchiriez?
Cel mai recent răspuns: Olimpiu Hornaru , Avocat 16:27, 2 Iunie 2011
Puteti inchiria apartamentul ipotecat la banca, dupa ce cititi cu atentie contractele de credit si de ipoteca, sa nu aveti surpriza vreunei clauze care v-ar interzice acest lucru.
poti, doar in conditiile in care ti s-a interzis inchirierea. in cele mai numeroase cazuri nu se interzice acest fapt !
sigur ca puteti sa-l inchiriati. practic e un drept de folosinta pe care il transmiteti pe o durata determinata. ipoteca va interzice sa nu vindeti casa pana nu achitati debitul.
teoretic si imobilul ipotecat poate fi vandut...
daca se doreste...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament ipotecat elisa17 elisa17 vreau sa inchiriez un apartament care este cumparat prin imprumut bancar (ipotecat). are dreptul proprietarul sa mi-l inchirieze? (vezi toată discuția)
Apartament ipotecat banca aurak aurak buna ziua, am un apartament ipotecat la banca. as dori sa il inchiriez la o firma care sa deschida punct de lucru acolo, avand nevoie de un extras de carte ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata credit ipotecar in chf nicki nicki Am un credit ipotecar in chf care este in derulare. Tinand cont de faptul ca francul tot creste si este posibil ca peste cateva luni sa nu mai pot plati ... (vezi toată discuția)