avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua

Am o intrebare:
Locuiesc cu parintii intru-n apartament primit de catre mama prin anul 1998. Mama fiind titulara de contract. Mentionez ca apartamentul inca se afla in proprietatea statului AFI (fostul icral daca nu ma insel) inca nu l-am cumparat.
Mama este casatorita si ar vrea sa divorteze de tata. Tatal meu este trecut in actele de inchiriere al apartamentului dar, adresa din buletin este alta. Domiciliul lui este altul. Motivul...niciodata nu a vrut sa stea cu noi avand pe altcineva.
In urma divortului, tata poate fi scos din contractul de inchiriere?
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 21:15, 1 Iunie 2011
Daca acel contract ete semnat si de tatal dvs ...renuntarea trebuie facuta personal de acesta. daca doar se mentineaza ca ..."impreuna cu titulara" mai locuiesc si sotul si copii, faceti o nota catre ICRAL din care sa reiasa ca respetivul sotul nu mai locuieste in acel apartament
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2011
Georgeta Anghel (Rusu), Avocat
Mama este singura care a semnat contractul in calitate de chitias.
In acul de ichiriere este trecut: mama-titular .. tata-sot si eu fiind trecut ca fiu.

Apartamentul este inchiriat TITULARULUI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Icral diianna diianna BUNA SEARA! Sotul meu este titular al unui contract de inchiriere cu icralul,nici eu si nici copii nefiind trecuti in contract;acesta a hotarat sa se mute ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa tata Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu Tatal meu are un apartament, pe care l-a dobandit prin cumparare de la stat in anul 1998. In apartament el a locuit din anul 1974. Mama mea chiar si dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Amenintat de mama vitregă după decesul tatălui meu... Conductor74 Conductor74 Bună ziua,tata a murit fiind căsătorit cu a doua soție din anul 1999 iar în anul 1998 a dobândit prin contract de vânzare cumpărare o garsoniera de la ... (vezi toată discuția)