avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... executor judecatoresc
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

executor judecatoresc

Dupa o perioada destul de mare am reusit,in sfarsit.sa-mi castig copilul cu hotarare definitiva.As dori sa stiu mai multe lucruri despre executiile judecatoresti.In cazul meu eu am reusit sa i-au legatura cu copilul dupa aprox 2ani,impotriva vointei tatalui lui,iar acum avem o relatie destul de buna.Pt al lua trebuie sa apelez la un executor judecatoresc si as dori sa stiu daca copilul nu ar vrea sa vina la mine(el are cam 6ani)acesta o sa ramana la tatal lui?iar tot procesul a fost in zadar?
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 23:02, 1 Iunie 2011
Executorul are obligatia de a duce la executare dispozitivul hotararii, prin urmare copilul, fie ca vrea, fie ca nu , va veni la dumneavoastra. (p.s. Amintiti-va de copilul sotilor Columbeanu)
da,executorul treb sa-si faca treaba,dar ganditi-va si la copil,la ce vrea el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea copilului cu executare ramona j ramona j Buna seara si as dori sa va consult intr-o problema foarte delicata pt mine.Dupa 3 ani de procese si mult stres am reusit ca la divort copilul, in varsta de 6 ... (vezi toată discuția)
Instiintare executare silita .un mic ajutor cu un sfat daca va rog ! ? andrey-tudy andrey-tudy Treaba sta in felul urmator ,cu cateva ore a venit postasul sa imi aduca o Instiintare de executare silita In urma cu 2 ani si jumatate tatal meu a avut un ... (vezi toată discuția)
Custodie minori mesmeea mesmeea Buna ziua, Exista o sentinta prin care minora este in custodia mea, executorul judecatoresc a somat tatal sa aduca fetita sa mi-o incredinteze acesta a vorbit ... (vezi toată discuția)