avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de imgine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de imgine

buna ziua! am aparut intr-un videoclip care este f cunosc si care are zeci miloane de utilizatori pe youtube ;a.am fost un personaj din el.am fost platit cu bani f. putini pt rolul respectiv.nu am semnat contract pt acel rol si pt cedarea drepturilor de imagine (asa procedeaza respectiva agentie de casting-mai stiu 2 cazuri de persoane care au patit la fel ) si doresc sa stiu daca pot obtine despagubiri pentru cedarea acelor drepturi.astept raspuns de la dumneavoastra si va doresc o zi placuta!

Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 18:31, 5 Iunie 2011
V-ati informat ref. la cele scrise despre agentie inainte de a aparea in videoclip sau dupa?

Daca vorbim de primul caz, mesajul Dvs. poate parea un pic jenant. Ar fi ca si cum ati fi fost in cautare de un castig usor....si dupa, un al doilea..

In rest, ati fost fortat(a) sa apareti in acel videoclip? Mie mi se pare ca nu.

A nu se interpreta totusi ca va trag la raspundere, dar la prima vedere pareti a avea o parte din vina si Dvs.
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2011
ptar, utilizator
Agenti care racoleaza oameni, familii , copii ptr casting , gasiti si in parcuri , Unde oameni se duc sa se recreeza . Am avut si Eu o racolare de acest gen . Insa punand niste intrebari mi-am dat seama ca mi-as vinde pielea foarte ieftin si am refuzat . Odata ce ati stabilit o suma cu ei , nu cred ca veti primi ulterior mai multi bani , chiar daca reclama are " priza la public " . Cred ca puteti lua " ADIO " de la bonusuri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt victima a înșelăciunii comise de o firmă de casting. ce pot face, și cum poate fi stârpit acest fenomen? dary@ dary@ Buna seara. Intr-un mod aproape inexplicabil (avand in vedere cat sunt de precauta cand vine vorba de astfel de situatii), astazi am picat in capcana unei ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto- curte cu acces exclusiv pietonal MAYA2 MAYA2 Buna ziua Astazi 16 nov 2013 am coborat la timp, observand de la fereastra, pentru a impiedica manevrele de ridicare a masinii personale de catre o firma ... (vezi toată discuția)
Drepturile omului: mit sau adevar?! serban19 serban19 CONSTITUTIA ROMANIEI ARTICOLUL 16 - Egalitatea in drepturi (1) Cetatenii sunt egali in fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara ... (vezi toată discuția)