"Doar" magistratura e suficienta intr-adevar pentru a accede in tagma procurorilor. Dar "doar magistratura" inseamna, dupa absolvirea unei facultati de drept, admiterea la INM, admitere care presupune uneori mai multe tentative (cam la acest nivel se dau subiectele, asta daca nu cumva esti intr-adevar foarte, foarte bun si bine pregatit si ai, in plus, si noroc sa intelegi si sa interpretezi grilele la fel ca si cel care le-a conceput). Dupa admitere, inseamna alti doi ani de studii la INM, plini de examene, teste, "teme", etc. dar astea nici nu mai conteaza dupa ce constati ca ai fost printre cei 100-200 de fericiti muritori ce au reusit sa intre. Dupa care examene de final, repartitii si gata, esti si procuror.:yeah:
Sau poti incerca cealalta varianta, in care iar dai de INM, ca fara nu se poate, lucrezi in domeniul juridic dupa ce termini facultatea (pe anumite posturi cum ar fi consilier juridic, avocat, etc), astepti sa treaca vreo 5-7-10 ani (nu am stiut niciodata exact cat, ca reglementarile pe care le-am tot citit dau una un termen si alta alt termen), apoi examen de admitere la INM (acesta, cel putin mie, mi se pare a fi gandit la un nivel mai ....uman decat cel despre care am vorbit mai sus), urmezi apoi cursurile acestuia pentru 6 luni daca am retinut eu bine, si la sfarsit tot procuror/judecator se cheama ca esti.
Mult succes!:luck: Atat celor foarte ambitiosi cat si celor care nu s-au invatat minte (la examenul de admitere ma refer):rolleyes: