avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare

PRIMARIA MUN. GALATI ESTE PROPRIETARUL APARTAMENTULUI ANL, IAR IN CITATIE SCRIE FOND -EVACUARE.
TOT IN CITATIE SCRIE CA CEL MAI TARZIU CU 5 ZILE INAINTE DE TERMENUL STABILIT, PENTRU JUDECATA VAETI O BLIGATIA DE A DEPUNE INTÂMPINARE.
AM PRIMIT PRIN POSTA UN DOSAR CU PRIVIRE LA CE SCUZE INVOCA PRIMARIA.
SI DACA PUTETI SA MA AJUTATI CU UN MODEL DE SCRISOARE DE INTÂMPINARE.
MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 09:51, 3 Iunie 2011
Pentru a va putea apara in fata instantei, respectiv de a face intampinare la cererea de chemare in judecata a primariei, dvs. trebuie sa furnizati toate inscrisurile pe care le detineti referitor la speta in cauza.
Asemenea servicii nu se presteaza pe forum, iar daca doriti sa aveti o aparare solida si bine argumentata ar trebui sa va adresati unui avocat specializat pe drept civil.
Modele pentru a intocmi o intampinare se pot gasi la o simpla cauta pe internet, important este cum va aparati (pe ce va spijiniti si ce invocati in apararea dvs.).
Bine spus @Stefania M, sunt prea putine date aici pentru a putea da macar un sfat. Evacuarea e o procedura destul de serioasa si din acest motiv trebuie sa fiti asistata. Dar de ce vor evacuare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citare intervenient fortat. A1994 A1994 Buna, In data de 16.10.2015 am avut un accident cu un taxiu, eu am fost de vina si i-am dat asigurarea mea. Astazi am primit un plic ca mi se solicita citarea ... (vezi toată discuția)
Evacuare si incetare constract de inchiriere gregorya95 gregorya95 Azi am primit o citatie in care mi se aduce la cunostinta faptul ca primaria m-a dat in judecata pentr ca sunt rau platnic cu privire la chirie si intretinere ... (vezi toată discuția)
Termen depunere întâmpinare Tefinio Tefinio Bună seara.Sunt pârât intr-un dosar pe legea insolventei in prima instanță.În citatie scrie că am obligația să depun întâmpinare in cel mult 10 zile ... (vezi toată discuția)