avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare si incetare constract de inchiriere
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare si incetare constract de inchiriere

Azi am primit o citatie in care mi se aduce la cunostinta faptul ca primaria m-a dat in judecata pentr ca sunt rau platnic cu privire la chirie si intretinere in contextul in care am mai subtiat considerabil din datorii, ata la chirie cat si la intretinere.
Pot duce la tribunal copii ale chitantelor???
si cum se face o scrisoare de intampinare, s-au la ce se refera.
Este urgent. Pe 20 iunie am prima infatisare
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 23:31, 1 Iunie 2011
Daca stai cu chirie la stat e o mare favoare si o posibilitate de a-l cumpara in viitor asa ca nu te juca cu neplata chiriei si a intretinerii. Fa un efort si achita ca te trezesti in strada. Poti depune la dosar chitantele prin care ai mai platit insa , daca la data judecatii mai inca datorii, vei fi evacuat conform contractului si conform legii. E pacat sa pierzi casa cand mii de oameni asteapa sa primeasca si ei una. Poti depune la dosar o intampinare catre presedintele instantei , aratand numarul de dosar si poti descrie situatia materiala, numarul de membrii ai familiei, poti depune inscrisuri cu privire la venituri si certificate nastere copii, poti cere termen pentru lipsa de aparare pana mai faci rost de bani etc .
da,duceti copii , vb cu un av

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionat in judecata pentru restante la intretinere vizitator2 vizitator2 Buna ziua, am primit de la judecatorie o comunicare in calitate de parat. Adresa a fost trimisa de catre Asociatia de Proprietari - ca reclamant, iar Obiectul ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara GETA26 GETA26 buna seara Eu am divortat in 2011 si de atunci fostul sot imi plateste o pensie lunara fixa de 550 lei pentru 2 copii. Zilele trecute am avut surpriza ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de proprietari deeaforu deeaforu Buna ziua, As avea o intrebare legata de un proces cu asociatia de proprietari. Am fost dati in judecat pt neplata datoriilor si am primit o citatie de ... (vezi toată discuția)