avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... locuinta cu camere de inchiriat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

locuinta cu camere de inchiriat

Buna ziua.Va rog sa-mi spuna cineva daca stie, care este realitatea despre zvonurile de pe litoral, despre controalele pe care le va efectua ministerul turismului in vara aceasta, vizate fiind persoanele fizice care inchiriaza camere la turisti.Si cat de grav este.Se mai poate plati impozit ca si persoana fizica ?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contradictie doua legi ciupercar ciupercar Codul fiscal da posibilitatea persoanelor fizice sa inchirieze camere din locuinta propie,dar legile din domeniul turismului nu trateaza persoana fizica,chiar ... (vezi toată discuția)
Pfa. pot închiria camere pt sezon? Marius Cristescu Marius Cristescu Bună ziua! Va rog sa ma sfătuiți in următoarea problemă: Vreau sa închiriez sezonier cateva camere pe litoral. Mai exact 5. Am studiat informațiile ... (vezi toată discuția)
Intrebare alina240 alina240 Buna ziua, In calitate de persoana fizica detin un imobil pe care intentionez sa il inchiriez firmei mele( srl ), prin contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)