avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare decizie curte de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare decizie curte de apel

Buna ziua!

Se poate cere o copie in format electronic dupa o decizie a Curtii de Apel Timisoara? Mentionez ca am calitatea de recurent intr-un proces de divort. Am inteles ca deciziile curtiilor de apel nu se comunica diin oficiu.
Daca pot sa cer asa ceva..... as dori sa ma sfatuiti unde gasesc un model de cerere!

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bogdan31 , utilizator 13:52, 2 Iunie 2011
decizia o puteti ridica de la grefa instantei in baza unei simple cereri. daca nu o puteti ridica personal aveti posibilitatea de a mandata pe altcineva sa faca acest lucru.in format electronic nu stiu daca se poate face ceea ce doriti dv.
Deciziile de recurs nu se comunica decat la solicitarea expresa a partii.Prin urmare, mergeti la instanta si formulati o cerere in care aratati nr dosar, calitatea avuta, termenul la care s-a pronuntat si solicitarea de a vi se comunica un exemplar sau o copie a deciziei nr...
Mentionez ca nu locuiesc in Timisoara si voiam sa scutesc o deplasare.
Inteleg ca nu se caomunica prin mail, deci ramane varianta clasica : Cerere expediata prin posta si primirea raspunsului prin aceeasi metoda.
Odata cu cererea trebuie sa expediez si taxe de timbru sau timbre juridice?
da...puteti trimite chitanta de plata a taxei judiciare de 2 lei si timbrul de 0,30 lei anexate cererii, prin posta, cu confirmare de primire...
multumesc pt sfaturi....
taxa judiciara trebuie platita la Timisoara? Banuiesc ca nu e obligatoriu ..... dar probabil trebuie platita intr-un cont al Curtii de Apel Timisoara

Alte discuții în legătură

Cum se obține un certificat de grefă? VivieneV VivieneV daca instanta a admis cererea de modificare a componentei organelor de conducere, nu am primit inca hotararea, ce trebuie sa fac pentru a obtine certificatul ... (vezi toată discuția)
Cuantumul taxelor de timbru - cerere de chemare in judecata pentru obligarea paratului la inmatricularea vehiculului cumparat slv63 slv63 Buna ziua! Am de facut o cerere de chemare in judecata pentru obligarea paratului la inmatricularea vehiculului cumparat. nu stiu care este valoarea taxei de ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru si timbru judiciar Andrei T Andrei T pentru cererea de somatia de plata adresata instantei taxa de timbru este de 39 lei si timbrul judiciar de 5 lei??? se platesc la trezorerie, dar in contul ... (vezi toată discuția)