Se poate cere o copie in format electronic dupa o decizie a Curtii de Apel Timisoara? Mentionez ca am calitatea de recurent intr-un proces de divort. Am inteles ca deciziile curtiilor de apel nu se comunica diin oficiu.
Daca pot sa cer asa ceva..... as dori sa ma sfatuiti unde gasesc un model de cerere!
decizia o puteti ridica de la grefa instantei in baza unei simple cereri. daca nu o puteti ridica personal aveti posibilitatea de a mandata pe altcineva sa faca acest lucru.in format electronic nu stiu daca se poate face ceea ce doriti dv.
Deciziile de recurs nu se comunica decat la solicitarea expresa a partii.Prin urmare, mergeti la instanta si formulati o cerere in care aratati nr dosar, calitatea avuta, termenul la care s-a pronuntat si solicitarea de a vi se comunica un exemplar sau o copie a deciziei nr...
Mentionez ca nu locuiesc in Timisoara si voiam sa scutesc o deplasare.
Inteleg ca nu se caomunica prin mail, deci ramane varianta clasica : Cerere expediata prin posta si primirea raspunsului prin aceeasi metoda.
Odata cu cererea trebuie sa expediez si taxe de timbru sau timbre juridice?
multumesc pt sfaturi....
taxa judiciara trebuie platita la Timisoara? Banuiesc ca nu e obligatoriu ..... dar probabil trebuie platita intr-un cont al Curtii de Apel Timisoara