avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare decizie curte de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare decizie curte de apel

Buna ziua!

Se poate cere o copie in format electronic dupa o decizie a Curtii de Apel Timisoara? Mentionez ca am calitatea de recurent intr-un proces de divort. Am inteles ca deciziile curtiilor de apel nu se comunica diin oficiu.
Daca pot sa cer asa ceva..... as dori sa ma sfatuiti unde gasesc un model de cerere!

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bogdan31 , utilizator 13:52, 2 Iunie 2011
nu neaparat in contul curtii de apel...o puteti plati la primaria localitatii de domiciliu..si dupa, se vireaza de la primarie in contul respectiv, nu va intereseaza...sa fie la dosar dovada (chitanta) de plata a taxei judiciare de timbru...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se obține un certificat de grefă? VivieneV VivieneV daca instanta a admis cererea de modificare a componentei organelor de conducere, nu am primit inca hotararea, ce trebuie sa fac pentru a obtine certificatul ... (vezi toată discuția)
Cuantumul taxelor de timbru - cerere de chemare in judecata pentru obligarea paratului la inmatricularea vehiculului cumparat slv63 slv63 Buna ziua! Am de facut o cerere de chemare in judecata pentru obligarea paratului la inmatricularea vehiculului cumparat. nu stiu care este valoarea taxei de ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru si timbru judiciar Andrei T Andrei T pentru cererea de somatia de plata adresata instantei taxa de timbru este de 39 lei si timbrul judiciar de 5 lei??? se platesc la trezorerie, dar in contul ... (vezi toată discuția)