daca instanta a admis cererea de modificare a componentei organelor de conducere, nu am primit inca hotararea, ce trebuie sa fac pentru a obtine certificatul de grefa?
Mergeti la registratura si depuneti o cerere modelul de mai jos:
Domnului Preşedinte al Judecătoriei/Tribunalului/Curţii de Apel /Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie _____________
Subsemnatul _________, în calitate de _________ (reclamant sau, după caz, pârât, intervenient, apelant, recurent, contestator, revizuent, intimat etc.) în dosarul nr. ____/_____ al acestei instanţe, cu termen de judecată la data de _________, vă rog să-mi aprobaţi
Eliberarea unui certificat de grefă
din care să rezulte existenţa pe rolul instanţei a acestui dosar, părţile, obiectul său şi termenul de judecată acordat.
Menţionez că certificatul solicitat îmi este necesar ___________
Temeiul de drept: Îmi întemeiez cererea pe dispoziţiile art. C. proc. civ.
Anexez alăturat chitanţa de plată a taxei judiciare de timbru de ______ lei şi timbrul judiciar de ______ lei.
Cererea pentru eliberarea certficatului de grefa trebuie sa contina solicitarea de a se elibera un certificat cu solutia pronuntata, pentru ca in cazul dvs. instanta a solutionat deja actiunea.
Cererea se adreseaza presedintelui instantei si se anexeaza o taxa judiciara de timbru de 1 leu.