avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... garantie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

garantie

persoana fizica,doresc sa accesez un imprumut garantat 80% din fondul de gaeantare a statului,20% trebuie sa gaeantez eu, pot garanta cu terenul pe care se va implementa proiectul terenul fiind deocamdata in exuravilan???
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:03, 2 Iunie 2011
Dumneavoastra de fapt doriti sa derulati un proiect cu o anumita coparticipare a dumneavoastra la bugetul total. Dar pentru ca nu aveti acesta parte in totalitate, vreti sa mergeti la o banca sa luati un credit si pentru ca nu aveti cu ce sa acoperiti intreaga valoare a garantiilor, intervine fondul de garantare cu o parte semnificativa, ramanand sa veniti si dumneavoastra cu ceva mai mic.
Cam asta doriti, nu? Ei trebuie sa mergeti la banca pe care v-ati ales-o si care colaboreaza cu fondul de garantare si sa vorbiti daca va acepta propunerea dumneavostra si care sunt conditiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare imobil cu expert tehnic judiciar dumiflorin dumiflorin Am depus la banca o evaluare a unui imobil facuta de catre un evaluator autorizat ANEVAR. Banca crede ca evaluatorul a exagerat (a evaluat mai mult) si mi-a ... (vezi toată discuția)
10.000 de euro, ajutor de la stat Lucian Alexe Lucian Alexe Buna ziua, Zilele trecute am vazut ca s-a dezbatut un proiect de ordonanta, prin care statul iti ofera 10.000 de euro (reprezentand 20% din valoarea ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile Florin Cornea Florin Cornea Sunt medic de familie într-o zonă rurală (cu competenţe de medicina muncii şi ecografie). Doresc să ştiu dacă pot să achiziţionez aparatură ... (vezi toată discuția)