avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize si/sau autorizatii SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize si/sau autorizatii SRL

Buna ziua,
Am o firma nou infiintata al carui cod CAEN este 1089 - Fabricarea altor produse alimentare - mai exact face gheata alimentara. Ca sa pot da drumul la productie mi-ar trebui cred avize sau autorizatii dar nu stiu de unde sa incep. Am sunat la cateva institiutii dar fara nici un rezultat. Ma poate ajuta cineva cu un sfat de unde sa incep. Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: RoxanaSS , utilizator 17:16, 2 Iunie 2011
In primul rand o parte din ele, le-ati luat prin intermediul registrului comertului acele declaratii pe propria raspundere. Ar mai fi de verificat daca codul CAEN 1089 figureaza prin codurile pentru care este obligatorie autorizatia de mediu, sau este necesar doar avizul de mediu. Cam este este tot, altceva nu mai aveti de luat.
Multumesc frumos pentru ajutor. Maine am sa sun la mediu sa ma clarific. Desi in lista codurilor CAEN ce necesita autorizatie de la mediu nu am regasit codul 1089. Iar cand am sunat la DSP mi-au zis ca ei numai dau autorizatii pentru societatii , ci ele pot functiona in baza certificatului constatator emis de INRC, azi cand am sunat la ONRC mi-a zis sa sun la toate institutiile posibile sa intreb daca imi trebuie vre-o autorizatie dupa care sa ma duc sa dau o declaratie pe propria raspunderea ca sunt indeplinite toate conditiile de functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere avize si autorizatii pentru cod caen 2229 crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am si eu o intrebare legata de functionarea unei societati comerciale care este la inceput de activitate. Astfel, ma intereseaza daca sunt ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru activitate DobromirTraian DobromirTraian Buna ziua! Am un certificat constatator de la ONRC care spune ca atesta ca s-a inregistrat declaratia pe proprie raspundere cum ca firma indeplineste ... (vezi toată discuția)
Intrebare alina240 alina240 O firma care este autorizata pt codul CAEN trecut la obiectul principal de activitate , poate sa desfasoare si alte obiecte de activitate trecute la obiecte ... (vezi toată discuția)