avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Echivalarea perioadei lucrate in grupa I cu cea in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Echivalarea perioadei lucrate in grupa I cu cea in conditii speciale

As dori sa stiu daca perioada de 10 ani pe care un militar a lucrat-o in grupa I de munca se echivaleaza cu 10 ani lucrati in conditii speciale(si daca pt cei 10 ani lucrati in grupa I-a beneficiaza de reducerea varstei de pensionae)
Desigur , cei care au lucrat in conditii speciale benbeficiaza atat de reducerea varstei de pensionare cat si de marirea punctajului.Depuneti adeverinta cu perioada respectiva la casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul reducere varsta grupele i si ii de munca. eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori si eu o lamurire vis-a-vis de cumularea reducerii varstei standard de pensionare. Pe site-ul unei case de pensii am gasit urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? maman_popescu maman_popescu Sex :barbat anul nasterii apr 1956 vechime in munca 29 ani si 4 luni din care 14 ani si 8 luni in gr 1 la ce varsta poate solicita pensie limita de varsta ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca in cazul cererii de pensionare partial anticipata rosu gheorghe rosu gheorghe Cineva are vechime efectiva in carnetul de munca 34 ani si 4 luni. Implineste 60 de ani in august anul acesta. Intrebare: -poate fi pensionat anticipat ... (vezi toată discuția)