avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nr exemplare contracte de vanzare - cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nr exemplare contracte de vanzare - cumparare

Buna ziua,

As dori sa stiu in cate exemplare trebuiau facture contractele de vanzare-cumparare in anul 1950 si unde se distribuiau acestea?
Deasemenea, ce era necesar si suficient pentru ca un asemenea act sa fie validat>

Multumesc mult,
Nicolae
Cel mai recent răspuns: Olimpiu Hornaru , Avocat 16:45, 2 Iunie 2011
codul civil era in vigoare si atunci.
aceste acte sunt pastrate de notariatul care a preluat arhiva notariatului de stat din localitatea respectiva. cu privire la nr. de exemplare cerinta minima : cate 1 exemplar pentru fiecare parte si cel putin 1 pentru arhiva respectivului notar de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de mostenitor real real In anul 1977 dupa decesul tatalui meu, Notariatul de Stat (la vremea aceea) a emis Certificatul de Mostenitor. In anul 1978, in baza Certificatului de ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu o procura dupa indeplinirea sa? armada_maxima armada_maxima Am urmatoarea nelamurire: 1. ce se intampla cu o procura folosita dupa incheierea unui contract de vanzare cumparare si incasare? (acesta a fost scopul ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui nou contract de vanzare-cumparare pe apartament larissalore larissalore Buna ziua Am pierdut contractul de vanzare-cumparare a apartamentului in original. Care este procedura de obtinere a unui nou contract pe ... (vezi toată discuția)