avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice experienta similara
Discuție deschisă în Achiziţii publice

experienta similara

Am urmatoarea situatie:
Firma A executa o lucrare. Dupa executia partiala a lucrarii, firma A se divide in firma B, C si D, cu mentiunea ca ceea ce a mai ramas din executia lucrarii urmeaza a fi executat de catre B.
Firmele nou infiintate pot prezenta ca experienta similara lucrarea executata de firma A (care in urma divizarii nu a mai existat)?
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 15:31, 23 Iunie 2011
firma A se divide (cum ziceti dvs) doar numeric dar nu si din punct de vedere legal. Presupun, ca dpdv legal firma A isi inceteaza activitatea si se creeaza alte 3 firme noi. Raspunsul este nu. Era da, doar daca firma A isi schimba denumirea, preluand denumirea firmei B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere subcontractant! razvandicu razvandicu Va deranjez cu o intrebare de care nu sunt sigur care e varianta corecta!Se presupune ca o o anumita lucrare de constructie e realizata de o firma in ... (vezi toată discuția)
Experienþã similarã alexandru_grigoras alexandru_grigoras Să considerăm următoarea situaţie. La o licitaţie de execuţie lucrări cu o valoare totală de 100 de lei, participă în acord de asociere două ... (vezi toată discuția)
Desprindere societate m_nitu m_nitu Buna dimineata! Am din nou nevoie de informatii cu privire la urmatorul fapt: Firma la care lucrez are un obiect de activitate principal si unul secundar. ... (vezi toată discuția)