avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa 6 luni de activitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa 6 luni de activitate

Buna ziua,
in cazul in care s-a desfintat postul, iar angajatul nu a lucrat decat 6 luni, iar inainte de acest loc de munca a mai lucrat doar prin anii '80, se poate lua somaj in acest caz?

multumesc

Anca
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:32, 2 Iunie 2011
Nu beneficiaza deoarece nu are 12 luni de stagiu in ultimele 24 de luni de la data concedierii.
Buna seara !
NU puteti beneficia de indemnizatia de somaj in conditiile in care nu aveti un stagiu minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de a beneficia de somaj mihni mihni buna seara.astazi am primit vestea ca de la 1 aprilie se inchide magazinul in care lucrez.precizez ca lucrez de 5 ani si ma intereseaza daca ma poate da in ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a beneficia de indemnizatie de somaj keops33 keops33 1)Daca am lucrat 2 luni in ultimul an si mi s-a desfacut CIM fara vina mea (ex desfintarea postului) pot beneficia de ajutor de somaj? Mentionez ca CIM a fost ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia (inca o data) de somaj dupa o luna de munca? ramo_unica ramo_unica este posibil ca dupa ce am luat 9 luni de somaj ,am fost angajata o luna cu carte de munca dupa care mi sa desfintat postul pe care eram angajata, sa ... (vezi toată discuția)