avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala

un vecin s-a lut de mine am facut plagere la politie a recunoscut fapta si eu m-am les cu avertisment cu toate ca nu am avut nici o riposta nici fizica nici verbala . daca am semnat procesul verbal m-ai pot face contestatie
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 21:36, 2 Iunie 2011
Doar acum puteti face contestatie. Pt ca daca nu semnati de luare la cunostinta atunci ce contestati?
Pentru avertisment sau amenda contraventionala.. ce scrie in procesul verbal pe care doriti sa-l contestati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, detin un amstaff in varsta de 2 ani, iar recent am ... Marian M94 Marian M94 Buna ziua, Detin un Amstaff in varsta de 2 ani, iar recent am luat amenta pentru ca nu era in lesa si nu avea botnita, tin sa mentionez ca la momentul ... (vezi toată discuția)
Am primit amendă pentru nu am avut carnetul de sănătate al câinelui la mine. i-am arătat agentului poza carnetului, o aveam în telefon, dar nu a vrut s-o ia în considerare EricYK EricYK Astazi,9.05.2019, am primit o amenda datorita faptului ca nu am avut in posesie carnetul de sanatate al cainelui meu(talie mica-mijlocie),dar aveam in telefon ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)