avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, Detin un Amstaff in varsta de 2 ani, iar ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, Detin un Amstaff in varsta de 2 ani, iar recent am ...

Buna ziua,
Detin un Amstaff in varsta de 2 ani, iar recent am luat amenta pentru ca nu era in lesa si nu avea botnita, tin sa mentionez ca la momentul intamplarii cainele era liber deoarece efectuam manevre de dresaj cu el, jandarmii tot mi-au dat amenda deoarece ,,asa este conform legii,, desi cainele nu este agresiv nici cu oamenii , nici cu alti caini. Se poate contesta cumva ? Mentionez ca nu am semnat procesul verbal.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:41, 30 Octombrie 2023
contestati degeaba. Pe viitor, daca vreti sa il dresati, il duceti intr-un spatiu amenajat pt catei sau in padure
Mentionez ca nu am semnat procesul verbal.

foarte rau. semnatura nu e pt ca ati fi de acord, ci pt luare la cunostinta, daca voiati sa contestati, o faceati mai repede, avandu-l fizic. Acuma... trebuie sa asteptati sa vi se comunice si aveti termen de contestatie 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot pati in cazul in care cainele riposteaza Pavel.t2 Pavel.t2 Buna seara, am si eu o problema si aici sper ca pot gasi raspunsul Detin un caine considerat prin lege ca fiind caine agresiv, acesta fiind de rasa amstaff O ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Cainele meu a incercat sa ma apere de un agresor, si sunt acuzat ca l-am instigat sa-l atace. DimaDan DimaDan Salut , am si eu o problema. Acum aproximativ 3 saptamani , am iesit cu cainele afara ( o corcitura de amstaff ) este pui are 6-7 luni . In zona blocului ... (vezi toată discuția)