avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost depistat conducand autoturismul sub influenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost depistat conducand autoturismul sub influenta bauturilor alcoolice

am fost depistat cu valoarea de 0,66 la etilotest si mi-a iesit 2,10 valoarea la probele de sange la iml .va rog, o parere profesionista,cum e posibil asa ceva si ce trebuie sa fac ?de regula valoarea la sange iese relativ dubla si nu inteleg de ce a iesit asa mult,mi se pare ca ceva nu e in regula ,mai mult decat atat la spitalul judetean mi s-au luat probe de sange de vreo 3-4 ori in loc de 2 ori , cum e procedura, spunandu-mi,dupa mai bine de 5 minute: "nu ti-a iest bine , hai inca o data..si inca o data". va rog sa-mi spuneti parerea dvoastra
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:45, 2 Iunie 2011
Daca ati consumat alcool la ora h de exemplu si la ora h+ 30 min. suflati in etilotest va ise o valoare sa zicem ca aceea care v-a iesit si valoarea la probele biologice poate iesi cam dublu dar daca alcoolul nu incepuse sa se elimine poate sa va iasa si mai mult, pe ramura urcatoare. Daca insa vi se recolteaza proba biologica la ora h+ 180 -240 min atunci poate iesi dublu sau chiar mai putin. Acum trebuie sa intelegeti ca starea de ebrietate este si in functie de fiecare organism: greutate corporala, starea fizica, antrenamentul la bautura, starea de oboseala, daca ati ingerat alcoolul pe stomacul gol sau dupa ce ati mancat etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba de sange dupa consum alcool cica elena cica elena E normal ca sa iese la sange alcoolemie de 0,9 dupa ce la alcooltest a iesit 0,02?Daca da in ce context poate iesi asa?Cat alcool putea avea in sange persoana ... (vezi toată discuția)
Infractiune la legislatia rutiera corina78 corina78 As dori un sfat de la un specialist cu privire la urmatoarea situatie: conducere in stare de ebrietate pe un drum public, refuz recoltare probe biologice a ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)