avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... CONTRACT TELEFONIE MOBILA PJ (DIZOLVARE SOCIETATE)
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

CONTRACT TELEFONIE MOBILA PJ (DIZOLVARE SOCIETATE)

Buna seara,

In calitate de administrator PJ am incheiat un contract cu un operator telefonie mobila pe 2 ani, insa in conditiile acestor vremuri am incercat sa ajung la o intelegere pentru rezilierea acestuia sau reducerea abonamentului. Rezultatul i-l cunoasteti si dvs.a fost previzibil ca nu vor ceda si nu vor negocia. Facturile sunt platite la zi , dar intre timp am dizolvat societatea.
Cum considerati ca ar trebui sa procedez in acest caz?
Va multumesc anticipat!
O seara placuta,
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 22:53, 2 Iunie 2011
Dupa cum spuneati, prea multe variante nu aveti iar daca intrerupeti acum contractul, platiti penalitati proportionale cu lunile ramase pana la finele celor 2 ani. Incercati sa vedeti daca puteti prelua pe persoana fizica si sa continuati plata.
D-le Reluda rasp este urmatorul : SUNT TAMPITI . Va explic de ce sunt atat de categoric si ii consider pe ei atat de obtuzi : am trecut prin aceeasi situatie ca si d-voastra .
Mi-au solicitat pentru a trece abonamentul de la PJ la PF certificatul de inregistrare al PJ original. Le-am explicat (ca si d-voastra sunt sigur) ca acel document original a fost anulat de Registrul Comertului, asa ca am renuntat si am achitat pe PJ pana a fost reziliat contractul. Corect nu a fost, dar nu am gasit alta solutie .
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2011
alcibiade, utilizator
Dupa ce mergeti si parcurgeti si etapa a 2-a de radiere a societatii, cu un certificat constatator de la registru prin care la stare societatii va aparea ' radiata" , faceti o cerere de reziliere contract deoarece societatea este radiata si atasati certificatul constatator. Nu va mai obliga nimeni sa platiti, dar nu stati la povesti cu ei, inregistrati hartia, fie o trasnmiteti cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil ? CEOFIOFI CEOFIOFI M-am chinut citeva luni bune sa radiez o societate fara activitate din 2003....am reusit si am dus tot ce a u cerut pentru radiere...verificari..etc.toate ... (vezi toată discuția)
Concesionarea unui apartament proprietate pf. szabo doinita doina szabo doinita doina Detin un apartament prin act de V-C ca persoana fizica.Va rog sa-mi spuneti daca pot sa-l concesionez la alta persoana fizica sau pot face un contract de ... (vezi toată discuția)
Anulare abonament servicii telefonie mobila prin lipsa serviciilor de telefonie florindascalu florindascalu As dori sa-mi dati un sfat privind inchiderea unui abonament de telefonie mobila intrucat societatea respectiva nu-mi ofera serviciile pentru care platesc. In ... (vezi toată discuția)