In calitate de administrator PJ am incheiat un contract cu un operator telefonie mobila pe 2 ani, insa in conditiile acestor vremuri am incercat sa ajung la o intelegere pentru rezilierea acestuia sau reducerea abonamentului. Rezultatul i-l cunoasteti si dvs.a fost previzibil ca nu vor ceda si nu vor negocia. Facturile sunt platite la zi , dar intre timp am dizolvat societatea.
Cum considerati ca ar trebui sa procedez in acest caz?
Va multumesc anticipat!
O seara placuta,
Dupa cum spuneati, prea multe variante nu aveti iar daca intrerupeti acum contractul, platiti penalitati proportionale cu lunile ramase pana la finele celor 2 ani. Incercati sa vedeti daca puteti prelua pe persoana fizica si sa continuati plata.
D-le Reluda rasp este urmatorul : SUNT TAMPITI . Va explic de ce sunt atat de categoric si ii consider pe ei atat de obtuzi : am trecut prin aceeasi situatie ca si d-voastra .
Mi-au solicitat pentru a trece abonamentul de la PJ la PF certificatul de inregistrare al PJ original. Le-am explicat (ca si d-voastra sunt sigur) ca acel document original a fost anulat de Registrul Comertului, asa ca am renuntat si am achitat pe PJ pana a fost reziliat contractul. Corect nu a fost, dar nu am gasit alta solutie .
Dupa ce mergeti si parcurgeti si etapa a 2-a de radiere a societatii, cu un certificat constatator de la registru prin care la stare societatii va aparea ' radiata" , faceti o cerere de reziliere contract deoarece societatea este radiata si atasati certificatul constatator. Nu va mai obliga nimeni sa platiti, dar nu stati la povesti cu ei, inregistrati hartia, fie o trasnmiteti cu confirmare de primire.
Este posibil ?
CEOFIOFI
M-am chinut citeva luni bune sa radiez o societate fara activitate din 2003....am reusit si am dus tot ce a u cerut pentru radiere...verificari..etc.toate ... (vezi toată discuția)