Sunt divortata si am o fetita de 4 ani a carei custodie am obtinut-o in urma hotararii de finitive si irevocabile sunt stabilita in italia si as dori sa va intreb daca am nevoie de procura sau de acordul tatalui pt a scoate fetita din tara in cazul in care acesta refuza categoric si are drept la vizita de 2 ori pe luna.va multumesc
Daca aveti hot. def si irevoc de incredintare, nu mai aveti nevoie de acordul tatalui, nici pt pasaport, nici pt iesirea din tara.
Vedeti cum va intelegeti cu programul, eventual ii lasati sa se vada mai mult in vacanta, ca e greu de facut drumul Ro-It de 2 ori pe luna, si daca nu il respectati, poate sa va faca plangere penala.
comunicati-i tatalui adresa unde veti locui si nu are decat s-o viziteze de 2 ori pe luna.
interesati-va in Italia de actele necesare copilului pt stabilirea domiciliului acolo
Divort
ContSters132975
poate pleca in strainatate mama, dupa ce a obtinut hot de divort, impreuna cu copilul? trebuie si acordul tatalui daca fetita a fost incredintata mamei? (vezi toată discuția)