avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport minor

Sunt divortata si am o fetita de 4 ani a carei custodie am obtinut-o in urma hotararii de finitive si irevocabile sunt stabilita in italia si as dori sa va intreb daca am nevoie de procura sau de acordul tatalui pt a scoate fetita din tara in cazul in care acesta refuza categoric si are drept la vizita de 2 ori pe luna.va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:33, 3 Iunie 2011
Daca aveti hot. def si irevoc de incredintare, nu mai aveti nevoie de acordul tatalui, nici pt pasaport, nici pt iesirea din tara.
Vedeti cum va intelegeti cu programul, eventual ii lasati sa se vada mai mult in vacanta, ca e greu de facut drumul Ro-It de 2 ori pe luna, si daca nu il respectati, poate sa va faca plangere penala.
nu aveti nevoie de acordul lui
comunicati-i tatalui adresa unde veti locui si nu are decat s-o viziteze de 2 ori pe luna.
interesati-va in Italia de actele necesare copilului pt stabilirea domiciliului acolo
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters132975 ContSters132975 poate pleca in strainatate mama, dupa ce a obtinut hot de divort, impreuna cu copilul? trebuie si acordul tatalui daca fetita a fost incredintata mamei? (vezi toată discuția)
Scoaterea din tara a unui minor gogitu gogitu Buna ziua , ma numesc Georgiana si in urma divortului de acum 3 ani , fetita in varsta de 6 ani a ramas in custodia mea , tatal avand drept de vizitare de 2 ... (vezi toată discuția)
Scoatere din tara minor daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna ziua ,as avea o intrebare : sunt divortata din 2010 si am o fetita de 7 ani si jumatate ; la divort fetita mi-a fost incredintata prin hotarare ... (vezi toată discuția)