avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cumparare teren
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cumparare teren

am cumparat un teren in 2007, extravilan, pe care as dori in timp sa il trec in intravilan. am o problema, acest teren are langa niste sonde care apar in schita de amplasare inclusiv la alte loturi cumparate langa!
ma gandesc daca o sa am probleme de intravilan, pot sa mai fac ceva vis- a vis de afptul a agentia prin care am achizionat terenul, verbal mi-a specificat ca nu o sa am nici un fel de problema cu trecerea in intravilan, resp, o eventuala constructie!ce pot sa mai fac daca ma izbesc de ceva nasol prin care sa mi se spuna ca nu pot sa construiesc ceva! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CONST , utilizator 23:20, 2 Iunie 2011
Legat de agentie nu puteti face nimic, nu a declarat ceva in scris, totul a fost verbal. asa ca nu aveti cum sa le faceti nimic.
Intai interesati-va la primarie, pentru a vedea cat de cat cum stau lucrurile, cum vede primaria o solicitare de scoatere din extravilan...cel putin aparent...
Cat despre agentie... v-a indrugat verzi si uscate ca sa va convinga, apoi..."prinde orbul, scoate-i ochii..."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)
Discrepanta categorie teren carte funciara-urbanistica primarie stefanprisacariu stefanprisacariu Buna seara, Sunt interesat sa cumpar un teren. Proprietarul are intabulare si pe extrasul de carte funciara din 2015, apare ca este intravilan, categoria ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am 5000mp extravilan la sosea și as dori sa-mi construiesc ... Pintilica Pintilica Buna seara! Am 5000mp extravilan la sosea și as dori sa-mi construiesc o casa.Mentionez ca vi-za-vis de mine este construit jn restaurant și un cort pt ... (vezi toată discuția)