Administratia cimitirului imi cere sa reinoiesc un act de concesiune vechi din 1985 in care sunt trecut eu, cu 1/8 din locul de veci, trei unchi (dupa tata), decedati si inca alte 7 persoane decedate si fara mostenitori. Dintre cei trei unchi ai mei, un var are acte de mostenitor ptr doi dintre unchii mei (unul fiind chiar tatal sau decedat in 1995), iar eu trebuie sa deschid succesiune ptr. partea celui de-al treilea unchi, care nu a avut copii si pe care eu l-am inmormantat in 1987. Cand a decedat acesta din urma, singurele rude in viata am fost eu si fratele sau (cel trecut in act si mort in '95 si care are un fiu mostenitor-pe varul meu). Acum trebuie sa nu mai fie trecuti in transcriere cei decedati, iar noi cei doi veri, ca urmasi, trebuie sa aducem actele de succesiune. Mentionez ca doar eu am platit taxa de cimitir din 1987 incoace. Ptr. ca sa obtin un certificat de mostenitor, la notariat mi se cer acte de stare civila si de nastere ale unchiului decedat in '87, dar eu nu posed decat actul sau de deces. Am sunat la starea civila din cadrul primariei unde s-a nascut unchiul decedat, dar mie ca pers. fizica nu-mi dau actul de nastere, ci doar sa ceara notarul printr-o adresa un Extras de uz oficial. La cati notari am incercat n-au vrut sa sa complice, cred ca din cauza valorii prea mici a masei succesorale - doar 1/8 din locul de veci. Cum pot obtine totusi actul de nastere al sau, ca sa pot face succesiunea? Unchiul mort in '95 ar fi mostenit si el ceva din partea fratelui decedat in '87, dar nu a facut succesiune. Acum o poate face fiul sau imi poate reveni mie? Ce se intampla cu ceilalti 7 inscrisi in act, decedati si fara urmasi si ptr. care nu posedam certificate de deces, vor mai fi trecuti automat in transcriere?