Este vorba de un loc de veci (2 morminte) care initial au apartinut bunicului si celor 2 frati ai lui.
Unul din fratii bunicului a murit in anul 1970 iar sotia si fiica nu a declarat partea lui din locul de veci la succesiune.
Deasemenea a fost facut un act de mana (prin 1975) intre bunicul si celalat frate pe de o parte si fiica si sotia fratelui decedat cum ca ele cedeaza partea lor din locul de veci contra unui teren. Terenul a fost imediat trecut la notariat pe numele fiicei, dar pentru locul de veci nu au mai facut actele.
De la fratele decedat a mai ramas fiica, sotia decedand anul trecut. Fiica a zis ca sa ne descurcam si ca daca e sa dea vreo semnatura de renuntare da.
Acum in acte sunt 3 proprietari cu parti egale: eu (am partea bunicului care a decedat acum 1 an), tata care are partea celuilalt frate al bunicului care a ramas in viata (prin act de donatie) si fratele decedat in 1970.
Toate taxele la cimitir sunt platite la zi de noi.
Cum as putea face sa trecem si partea acelui frate pe numele nostru (al meu sau al tatalui).
Tb deschisa succesiunea sau daca s a facut succesiunea dupa acel frate decedat in 70 tb facut supplement pt cota dansului din locul de veci. Apoi mostenitorii va pot doña dvs locul de veci. Suplimentarea certificatului de mostenitor se face la acelasi notar unde s a dezbatut succesiunea defunctului.
Si as mai avea o intrebare. De unde pot sa aflu unde a fost facuta succesiunea. Fiica fratelui bunicului nu mai are nici un act legat de succesiune (intre timp, prin 1985, a vandut casa mostenita de la tatal ei - care era bagata in succesiune) si nici nu stie data la care a fost facuta succesiunea. Avem doar certificatul de deces.
va puteti adresa la Camera Notarilor Publici de pe raza circumscriptiei Curtii de Apel unde defunctul si a avut ultimul domiciliu. Trebuie sa aveti certificatul de deces.