Tatal meu a decedat in anul 2005 .Locul de veci a fost cumparat de sotul meu,(ginerele ), concesiunea fiind pe 7 ani ,dar ca titulara a ramas in acte mama mea (sotia defunctului). Suntem doi frati, doar ca numai fratele meu i-a fost dat prin donatie (sau mostenire ) ,de mama mea ,fara ca eu sa fiu anuntata de intentiile acestora . Mentionez totodata la la jud.sect .6 se dezbate succesiunea si iesirea mea din indiviziune (cateva bunuri mobile + un apart .cu 3 camere ) . Va intreb ?
Eu ,ca fiica nu aveam dreptul sa fiu citata de catre notar ???. S-au pot cere in instanta anularea actului de donatie asupra locului de veci ?
Mama traieste? atunci nu avea cum sa ii lase prin mostenire fratelui dvs., eventual donatie sau vanzare-cumparare. Dar, totusi, concesiunea nu se poate dona sau vinde...nu imi dau seama ce act a fost facut.
V-ati interesat la cimitir?
Daca s-a facut un act la notar intre mama si fratele dvs. nu trebuia sa fiti citata. In timpul vietii dispunem cum dorim de bunurile noastre si nu puteti ataca donatia, repet, daca mama traieste.
Succesiune
ionescu.mimi
Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari:
1. Daca unul dintre soti moare, iar cei doi soti nu au avut copii, cine are ... (vezi toată discuția)