avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare...la ce?
Discuție deschisă în Executare silită

executare...la ce?

Buna ziua!
In caz ca de executare silita daca nu am nici o proprietate, absolut nimic, ce mi-ar putea executa?(persoana fizica)
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 13:41, 18 Iulie 2008
Daca nu ai nicio proprietate, banuri mobile sau venituri din salarii (sau alte venituri urmaribile), evident ca ececutorul nu are ce executa. Dupa un anumit timp, dreptul de a cere executarea silita se prescrie (3 ani, 10 ani,etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca alexandra_2010 alexandra_2010 am avut un contract la un operator de telefonie mobila,s-a reziliat,si acum a ajuns la suma de 3640lei. nu am platit aceasta suma si am primit aks o hotarare ... (vezi toată discuția)
Act de imprumut pasibil de executare - cateva intrebari ferdinand1 ferdinand1 Buna ziua, As dori sa va prezint urmatorul context, apoi cateva intrebari, in caz ca ma puteti informa/sfatui: Detin un act de imprumut facut la notar, ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a bunurilor din locuinta ipotecata Andra24 Andra24 Mai avem putin timp pana cand vom fi executati silit pentru un credit ipotecar Am rugamintea daca stiti cum se procedeaza cu executarea bunurilor din locuinta ... (vezi toată discuția)