avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recurs pierdut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recurs pierdut

am castigat un proces la o judecatorie,am facut recurs si eu dar si o firma responsabile civilmente,cei de la tribunal au dat o sentinta mai putin favorabila mie decat prima sentinta.este legal?era o chestie cu un drept castigat nu puate fi luat.........multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 01:44, 4 Iunie 2011
Buna seara .
In general, in recursul promovat nu poate fi data o solutie mai putin favorabila decat in prima instanta .
Marius Bote .
Dati mai multe detalii. Daca intre dv. si partea responsabila civilmente erau interese contrare se poate ingreuna situatia in recurs...
s-a admis recursul partii adverse, caz in care e legal sa se ingreuneze situatia dv.
depinde ce scrie in decizia de la recurs.
daca scrie ca respinge recursul formulat de dvs si admite recursul partii responsabile civilmente atunci este perfect legal.
daca promovati doar dvs recurs iar celelalte parti nu,atunci doar pe recursul dvs nu vi se putea ingreuna situatia.
Atat timp cat nu aveti o hotarare definitiva, dreptul nu este castigat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare.agravarea situatiei inculpatului? ContSters40598 ContSters40598 In cazul in care, instanta de recurs admite recursurilie formulate de catre: - inculpat, atat pe latura penala cat si pe latura civila, -parti responsabile ... (vezi toată discuția)
Revizuire decizie civila curte apel giusi giusi Buna Am avut un proces civil pe rolul unei curti de apel ,dupa ce actiune a fost admisa de Tribunal,partea adversa a facut recurs curte de apel admitind ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu.. aadialeda aadialeda Va rog sa-mi spuneti, daca in urma recursului s-a dat o alta sentinta,cea data de prima instanta fiind partial modificata (s-a respins un capat de cerere), de ... (vezi toată discuția)