avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revizuire decizie civila curte apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

revizuire decizie civila curte apel

Buna
Am avut un proces civil pe rolul unei curti de apel ,dupa ce actiune a fost admisa de Tribunal,partea adversa a facut recurs curte de apel admitind recursul partii adverse cu toate ca mai daduse inca cateva decizii favorabile in spete similare mai ales ca eu le-am dat modele la toti ceilalti care au castigat.
Ce pot sa mai fac?Eu cred ca am fost discriminat fata de ceilalti.
Va rog un raspuns
Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:56, 30 Ianuarie 2014
Nu exista discriminare in faptul ca in cauze diferite au fost obtinute solutii diferite.Este frecventa situatia in care dosare aflate pe rolul aceleiasi instante dar judecate la complete diferite sa primeasca solutii diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta irevocabila Vasile75 Vasile75 Admite recursul. Casează decizia civilă recurată. Trimite cauza spre rejudecarea apelului, aceleiaşi instanţe - Tribunalul Bucureşti. ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol ADIJ ADIJ Se poate repune pe rol o cauza solutionata printr-o hotarare irevocabila care a fost ulterior atacata cu contestatie in anulare admisa, caz in care hotararea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata elisa47 elisa47 Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat in anul 2009.In prima faza procesuala in anul 2004 am ... (vezi toată discuția)