avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere investire cu formula executorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere investire cu formula executorie

Buna ziua,
Am depus o cerere pentru investirea cu formula executorie a unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva si irevocabila pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti, la Tribunalul Giurgiu (care este instanta de fond).Am primit o citatie pentru prezentare in calitate de petent.
Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie prezenta si ce se intampla daca nu ma prezint?
Va multimesc.
Cel mai recent răspuns: FLORIN-MADALIN CONSTANTIN , Consilier juridic 09:45, 3 Iunie 2011
Nu inteleg de ce ati fi citat ca si petent. O asemenea cerere este necontencioasa, prin urmare se solutioneaza fara citarea partilor si nu in sedinta publica. Obtineti info de la arhiva instantei care va citat , poate este vorba despre o alta cauza.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
MIHAELA MOCENCO-KAMBERIAN, Avocat
Aceste cereri se judeca in camera de consiliu a instantei competente, nu este obligatorie prezenta partilor, dar va sugerez (in cazul in care nu va puteti prezenta) sa face-ti o cerere de judecare a cauzei in lipsa conf. art. 242 Cod. Proc. Civila., asta daca nu ati solicitat deja acest lucru prin cererea de investire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare judecata Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am si eu o intrebare : - am depus o contestatie la un proces verbal de amenda incheiat de ANAF , in ziua procesului nu am reusit sa ajung , se ... (vezi toată discuția)
Depunere acte judecatorie pentru infiintare ong TeodoraElyse TeodoraElyse Am depus zilele trecute dosarul de infiintare a unui ONG la Judecatoria Timisoara si mi s-a zis la regisratura ca voi primi prin posta cand sa ma prezint in ... (vezi toată discuția)
Executare silita - bo ENGFULL ENGFULL am un bo refuzat de banca pentru lipsa de disponibil fac o recapitulare si daca gresesc sa omit ceva poate primesc atentionari si sfaturi.... cerere la ... (vezi toată discuția)