avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme cu angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme cu angajatorul

ce pot sa fac in cazul care nu mi-am primit salariul mentionez ca am fost detasat de o firma de plasare afortei de munca la un hotel. patronul german spune ca el a virat banii iar firma romana ca nu i-a primit cu toate ca neamtul are hartii la mana. firma din romania ne tot amana si de o sapt nu mai raspunde la telefon. sfatuitima ce sa fac pt ca bani sa umblu prin tribunale nu am .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 3 Iunie 2011
incercati sa-i chemati la mediere
am incercat sa vorbim cu ei dar nu raspund nici la telefon si nici la mailuri. daca apelam la politie avem vreo sansa. multumesc
Sesizati ITM-ul si/sau instanta de judecata , in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna strainatate Robert_Flavius Robert_Flavius Buna ziua, Am fost angajat de catre o firma romaneasca pentru a lucra in in belgia in domeniul constructiilor, neavand calificare in domeniu firma mi-a ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat din germania un autoturism pe firma. sorinel75 sorinel75 Buna ziua! In luna mai am achizitionat din Germania un autoturism, care s-a facturat pe firma. Factura a fost emisa fara TVA, dar valoarea TVA a fost platita ... (vezi toată discuția)
Recrutare forta de munca germania gligormi gligormi Buna ziua, As vrea sa stiu in ce conditii pot trimite oameni la munca din Romania in Germania. Care are fi cea mai buna varianta: sa fac o firma de ... (vezi toată discuția)